#218 – Uusi toimistotuoli

Lisätietoja tuolista: http://www.ergoforum.com/tuote/swopper-classic/ .
Myös ko. jälleenmyyjä, Ergo-Forum ansaitsee kehut. Asiakaspalvelu oli asiantunteva, toimitus nopea ja tuoli tuotiin kotiovelle saakka.

Miksi juuri Swopper?

1. Istut aina oikein
Swopper kannustaa jatkuvasti muuttamaan ryhtiä. Oikaiset selän täysin automaattisesti tasaisin väliajoin. Koska Swopper seuraa liikkeitäsi, pysyt suorassa – myös silloin, kun kumarrut eteenpäin työpöytää kohti.

2. Tekee hyvää selän välilevyille
Koska liikut kolmivaiheisesti Swopperilla, välilevyt eivät altistu yksipuoleiselle raistukselle. Swopperin ansioista välilevyt saavat oikeanlaista kohtelua ja pysyvät joustavina ja terveinä.

3. Harjoitusta lihaksistolle
Kun istut Swopperin päällä, kehosi pysyy koko ajan liikkeessä. Tämä vahvistaa vatsa-, selkä, ja jalkalihaksia ja ennaltaehkäisee selkävaivoja.

4. Ennaltaehkäisee aktiivisesti verenkiertovaivoja
Swopperin istuin on kupera ja se estää paikkojen painumista ja veren pakkautumista. Kun istuessa on liikkeessä koko ajan, se helpottaa aktiivisesti verenkulkua sydämeen.

5. Nivelet ja nivelsiteet pysyvät notkeina
Istumalla aktiiviesti ja dynaamisesti pidät myös nivelet liikkeessä. Se edistää nivelnesteen tuotantoa, vahvistaa nivelsiteitä ja jänteitä sekä ennalta ehkäisee nivelsairauksia.

6. Verenkierto ja mieliala pysyvät korkealla
Kun istut Swopperilla, ylävartalo suoristuu, pallea on vapaa ja verenkierto stimuloituu. Se ei ole ainoastaan terveellistä, vaan siitä tulee myös hyvälle tuulelle.

(Lähde: Djp.fi)

Vastaa